De Vrienden van L.T.C. Altena

Wat doen wij?

Hoewel de sfeer binnen de vereniging op dit moment al erg goed is, willen wij eraan bijdragen dat deze nog beter wordt. Er wordt al door veel mensen hard gewerkt om onze mooie vereniging te maken tot wat hij is. Onze wens is dat de vereniging vaker en langer bezocht gaat worden.

De vrienden van LTC Altena gaan daar een steentje aan bijdragen.

Hoe werkt het?

Jaarlijks wordt door de vrienden van LTC Altena een bestedingsdoel gekozen. Deelnemers en het verenigingsbestuur kunnen ideeën aandragen. Al deze ideeën worden verzameld door de Vrienden van LTC Altena en besproken met het verenigingsbestuur. Het bestuur heeft het recht om ideeën af te wijzen. Zij dienen daarvoor wel met een goede onderbouwing te komen. Als alle ideeën verzameld zijn dan wordt er een verkiezing voor het beste idee gehouden. Als een idee niet in een jaar te realiseren is dan gaan de Vrienden van LTC Altena hiervoor sparen. Zodra het gewenste bedrag bereikt is komt er een nieuw bestedingsdoel.

Ideeën die op dit moment besproken worden zijn:

  • Verbeteren van de akoestiek in de kantine en moderniseren van de geluidsinstallatie.
  • Het plaatsen van terrasverwarming en het verbeteren van het terras.
  • Extra bankjes bij de achterste banen.

Hoe gaan we dat betalen?

Als je Vriend van LTC Altena wordt dan doneer je € 50,-. Je donatie wordt op een bankrekening van de vereniging gezet, welke in te zien is door de organisatie van de Vrienden van LTC Altena. Je naam komt op een bord in de kantine te hangen (hiervoor wordt een klein deel van de € 50,- gebruikt). De rest van het bedrag wordt gebruikt om te sparen voor het bestedingsdoel. Het is ook toegestaan om met meerdere mensen samen € 50,- in te leggen.

Je kunt op drie manieren betalen:

  • Met een doorlopende machtiging: jaarlijks wordt er € 50,- afgeschreven tot wederopzegging.
  • Contant: bij aanmelding betaal je € 50,- contant.

Ik wil mee doen!

In de kantine liggen formulieren om jezelf aan te melden. Als je deze invult dan wordt alles geregeld. (Zie ook hierna links naar het reglement, deelname- en machtigingsformulier.)

Digitaal aanmelden kan natuurlijk ook. Stuur een e-mailbericht naar Eduard Platje; [email protected] 

Wie zitten er achter de Vrienden van LTC Altena?

Eduard Platje en Bart Goossens

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 183 442 409

Postbus 36, 4280 CA Andel

Neerandelseweg 6A
4281 KL Andel

KVK-nummer

40271179