Nieuws

Altena Open 2021 - 8 t/m 15 augustus

 

Altena Open 8-15 augustus 2021

Beste tennisliefhebbers.

HET GAAT DOOR!!!!

Na overleg met de KNLTB, het bestuur van L.T.C. Altena en de Open Toernooi commissie, hebben we vanavond(woensdag 9 juni) besloten dat het Open Toernooi van L.T.C. Altena dit jaar doorgaat.

Weliswaar niet in de gebruikelijke week begin juni, maar van de KNLTB hebben we een vervangende datum gekregen, namelijk week 32, en dat is de 2e week van augustus.

Vanwege het coronavirus worden mogen er pas vanaf begin juli weer Open Toernooien worden georganiseerd, en na overleg met de tennisbond hebben we bovengenoemde week als nieuwe datum gekregen. Dit was gelukkig een week, dat er in onze hele regio geen toernooi wordt gehouden! Het toernooi zal beginnen op zondag 8 augustus en op zondag 15 augustus zullen de finales worden gehouden.

Het betreft dit jaar wel alleen een dubbeltoernooi in de categorie 3 t/m 8, waarbij we 2 leeftijdsklassen hanteren, namelijk de “Open klasse” en de “35+ klasse”.

We realiseren ons dat we nu wel midden in de zomervakantie zitten met ons Open Toernooi, maar we willen deze kans toch aangrijpen om na een afwezigheid van ruim een jaar, toch weer een Open Toernooi bij L.T.C. Altena te houden.

Na de definitieve goedkeuring van de KNLTB zal er een link op de website van onze vereniging geplaatst worden, waar je kunt inschrijven. Dit zal ongeveer 1-2 weken duren, en dus kan iedereen vanaf ongeveer 25 juni t/m 31 juli zich inschrijven voor het toernooi.

Verdere informatie volgt via de website van L.T.C. Altena!

Met vriendelijke groeten,

Namens de Open Toernooicommissie

Jos de Lorm(toernooileider)   

« Terug

» Nieuws archief