Vakantie 2018

De Vrienden van LTC Altena

Eind vorig jaar is het idee geboren om een club van Vrienden van LTC Altena op te richten. De Vrienden van LTC Altena bestaat uit mensen, vrienden en vriendinnen, leden en niet-leden die de club een warm hart toedragen en jaarlijks €50 doneren ten name van LTC Altena. De teller van Vrienden van LTC Altena staat voorlopig al op 34 vrienden en vriendinnen! Ook jij kunt uiteraard toetreden tot 'De Vrienden van LTC Altena'. Hartelijk Welkom! Voor meer informatie, deelname en de spelregels zie 'De vrienden van LTC Altena' in het hoofdmenu op deze site.

Sponsor LTC ALtena

Beste Leden,

Graag uw aandacht voor het volgende.
Vanaf nu is het voor iedereen die LTC Altena als sponsordoel een warm hart toedraagt mogelijk om jouw sponsordoel GRATIS te sponsoren.
Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/
Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert jouw sponsordoel een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.
Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via jouw sponsordoel kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt namens LTC Altena

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed