Nieuws

Niet meer Dubbelen op ons Park

Beste Leden,

Gisteren werden wij verrast door een (online)bericht in het Brabants Dagblad dat er bij de tennisverenigingen in de veiligheidsregio Midden- en West Brabant niet meer gedubbeld mag worden, ondanks dat de KNLTB dit wel toestaat.

Gisteren is er bij de Gemeente Altena navraag gedaan omtrent dit verhaal. Zij hebben ons toen het laatste protocol gestuurd, waarin niet staat dat er niet gedubbeld mag worden. Er staat nl in dat er buiten met 4 personen gesport mag worden mits de 1.5 mtr regel gehadhaafd kan worden en dat er ook gelest mag worden met 4 personen excl. de trainer.

Wel nu, vanochtend kwam er een aanvullende mail van de Gemeente Altena (klik hier voor de mededeling) dat er inderdaad niet gedubbeld mag worden. 

Dus miv vandaag kan en mag, tot nader te bepalen tijdstip, er op ons park niet meer gedubbeld worden. Helaas het is niet anders. 

 

Wij hopen u hierbij voldoende geinformeerd te hebben,

met vriendelijke groeten,

het bestuur

Corona maatregelen per 14-10-2020 / 22.00uur

Beste Leden,

U heeft waarschijnlijk gisteravond ook gekeken naar de persconferentie van onze Minister President. Wij waren uiteraard benieuwd naar de nieuwe maatregelen en dan natuurlijk met name de maatregelen tav de tennisverenigingen.

Alle competities en toernooien worden per direct stil gelegd

Vrij spelen en trainen mag, maar met niet meer dan 4 peronen en dan de 1.5 mtr regel hanteren. Dus ook dubbelen mag.

Trainingen mogen aan 4 personen gegeven worden, excl. de trainer.

In de volgende link kunt u de laatste adviezen van de KNLTB lezen. https://www.knltb.nl/nieuws/2020/10/corona-update-competities-stopgezet-vrij-spelen-en-training-blijft-mogelijk/

Wij adviseren u om de mededeling van de KNLTB aandachtig te lezen en u te houden aan de voorgeschreven richtlijnen, dit voor uw en onze gezondheid.

 

Met vriendelijke groeten,

Het Bestuur

De Vrienden van LTC Altena

Eind 2017 is het idee geboren om een club van Vrienden van LTC Altena op te richten. De Vrienden van LTC Altena bestaat uit mensen, vrienden en vriendinnen, leden en niet-leden die de club een warm hart toedragen en jaarlijks €50 doneren ten name van LTC Altena. De teller van Vrienden van LTC Altena staat voorlopig al op 35 vrienden en vriendinnen! Ook jij kunt uiteraard toetreden tot 'De Vrienden van LTC Altena'. Hartelijk Welkom! Voor meer informatie, deelname en de spelregels zie 'De vrienden van LTC Altena' in het hoofdmenu op deze site.

Sponsor LTC ALtena

Beste Leden,

Graag uw aandacht voor het volgende.
Vanaf nu is het voor iedereen die LTC Altena als sponsordoel een warm hart toedraagt mogelijk om jouw sponsordoel GRATIS te sponsoren.
Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/
Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert jouw sponsordoel een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.
Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via jouw sponsordoel kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt namens LTC Altena

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed