Uitreiking gouden bal

10 december 2022

Dinsdag 6 december jl. is tijdens de Algemene Ledenvergadering, na een afwezigheid van twee jaar, de gouden bal weer uitgereikt. De gouden bal wordt jaarlijks door het bestuur uitgereikt aan een lid die zich buitengewoon verdienstig heeft gemaakt voor de vereniging.

Dit jaar is de gouden bal uitgereikt aan Nuy Schouten. Nuy is dit jaar begonnen met het verzorgen van de "socials" van de vereniging. We kennen allemaal de leuke filmpjes en foto's die Nuy post op Instagram en Facebook met als doel de vereniging zichtbaarder te maken en de leden te informeren. Mede door haar inspanningen hebben we een mooi bedrag bij Rabo Clubsupport opgehaald.

Nuy hartelijk dank voor je creatieve inzet en van harte gefeliciteerd met de gouden bal|

Vragen?

Postbus 36, 4280 CA Andel