Tennisles

Als u overweegt om te gaan tennissen, dan is het verstandig om les te nemen. U maakt op die manier onder professionele begeleiding kennis met de sport. Verder is het voor u gemakkelijker om in contact te komen met andere leden en eens een balletje te gaan slaan om te oefenen. Als u zich opgeeft om te gaan lessen, dient u zich ook aan te melden als lid van onze vereniging. Zie hiervoor onder: LINK

Onze vereniging heeft afspraken met:

Bas Tennis Academy (Bas-ta)

(les op maandag, woensdag en donderdag, bij voldoende belangstelling mogelijk ook op een andere dag)

Beste Tennisliefhebber, Bas Tennis Academy mag de tennistrainingen verzorgen op uw vereniging LTC Altena. Graag willen wij ons even voorstellen: Bas-ta staat voor ontwikkeling en spelplezier! Om ontwikkeling te kunnen garanderen, volgen de instructeurs van Bas-ta elk jaar trainingen en cursussen. Of het gaat om professioneel tennis of amateur tennis, wij helpen u fysiek en mentaal verbeteren! Wij combineren het aanleren van technische vaardigheden met het stimuleren van mentale positiviteit. Of u nu wil gaan voor de hoogste prestaties of gezelligheid op de baan, wij bieden u de optimale tennis ervaring. Bas-ta is méér dan tennis; daarom bieden wij ook andere activiteiten aan voor leden, verenigingen, scholen en bedrijven. Onder andere: Clinic’s, toernooien, vakanties, kinderfeestjes, kampen, schooltennis.

Wilt u nog meer weten van Bas Tennis Academy kijk dan eens op onze site www.bas-ta.nl, of neemt u contact met ons op.

Wilt u zich inschrijven voor de tennistrainingen gaat uw dan naar www.bas-ta.nl en klik op de homepage op de button “Inschrijven”. Nadat u op inschrijven heeft geklikt, zie u de pagina van ons inschrijfsysteem “YourTennis”. U kiest hier voor de vereniging waar u lid van bent. Om in te schrijven voor de trainingen maakt u 1-malig een account aan, door de stappen te volgen welke aangegeven worden. Nadat u uw account heeft aangemaakt kunt u inschrijven voor de trainingen.Bij de opmerkingen kunt u aangeven met wie u bijvoorbeeld graag wilt trainen, of wat uw voorkeur is voor dag en tijd.

Als er vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen, via [email protected] of 0183-851490. Mochten wij niet direct bereikbaar zijn dan bellen/mailen wij u zo snel mogelijk terug.

Met vriendelijke groet,

BAS TENNIS ACADEMY