24 UUR TENNISMARATHON IN ANDEL

19 maart 2024


Wij zouden het super leuk vinden als jij je steentje bij wil dragen aan de komst van het Hospice in de gemeente Altena. Door deel te nemen, en tegen het Hospice-Team te tennissen dragen wij bij aan dit goede doel.

Waar tennissen we voor? We gaan tennissen voor de bouw van het Hospice in de gemeente Altena! Er zal inschrijfgeld gevraagd worden wat volledig ten goede komt aan het Hospice.

Tennis of padel? Door de 11 leden die 24 uur op de tennisbaan staan zal er enkel getennist worden, echter kan je uiteraard ook padellen! Je speelt dan tegen andere deelnemers aan de 24 uurs marathon.

Hoe kan ik mij inschrijven? Inschrijven kan via de volgende link: Aanmeldformulier of bijgaande QR code. Middels dit aanmeldformulier kan je aangeven met wie, en wanneer je het liefst wilt tennissen of padellen.

Wie daagt ons, en zichzelf uit door 's nachts een potje te tennissen of te padellen!?

Wat kost het? We vragen €15,- per persoon, per uur dat je tennist of padelt. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je digitaal een betaalverzoek. Zoals eerder gemeld komt deze €15,- volledig ten goede van het Hospice.

Ik heb mij aangemeld, en nu? Je ontvangt via de mail het tijdstip waarop je speelt, we zien je dan graag terug op de tennis- of padelbaan!  

Vrijdag 3 mei is er ’s avonds een FEESTAVOND bij T.P.C. Altena. Ook de opbrengsten van de Marathon-Verloting komen volledig ten goede van het Hospice. Verdere invulling van het programma volgt zo spoedig mogelijk! 

Wij hopen jullie allemaal te zien op de tennis- en padelbaan!

Groeten,

Adriaan, Arthur, Chris, Corrie, Gijs, Manuel, Pim, Roy, Thomas, Ton en Jelmer.     

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen